Енергоспестяващи технологии за отопление от ИзоКлима ООД

Монтаж на климатициДобре дошли на страницата посветена на нашата дейност. ИзоКлима ООД е създадена през 2005 година и за кратко време успя да събере млад и енергичен екип от специалисти в областта на топлотехниката, отоплението и вентилацията. Фирмата има изградени групи за монтаж на климатици и слънчеви колектори, както и групи за ремонт и сервиз на климатици.


Дейност на фирмата

В резултат на своето развитие, днес ИзоКлима предлага следните услуги:

Монтирайки професионални климатици, където каналните са много разпрозстранени, ние осъзнахме необходимостта от изграждането на екипи за монтаж на вентилация в помещения. Вентилацията на помещенията много пъти е неразделна част от климатизирането им, особенно в магазини, ресторанти и офисни сгради.

Сервиз за климатициОриентирана към нуждите на своите клиенти, Изоклима ООД предлага само висококачествени продукти и услуги, богато разнообразие на марки и модели климатици и нейната гаранционна и извънгаранционна сервизна поддръжка. Именно разбирайки нуждите на своите клиенти фирмата изгради сервизна база за ремонт на климатици. Този сервиз гарантира спокойствие на нашите клиенти!