Страници с въпроси и нашите отговори за климатици 1  2  3  4  5 

Въпроси за климатици

На тази страница публикуваме най-често задаваните въпроси за климатици задавани от нашите клиенти. Ние не претендираме за изчерпателност нито за пълна точност и коректност на представената информация, но на базата на нашия скромен опит в монтажа на климатици и сервизното обслужване решихме тук да споделим част от нашия опит или поне това което ние мислим за правилно.

Мога ли да поръчам монтаж на климатик без доставка?


Разбира се че е възможно, но трудно бихме гарантирали надеждна работа

Колонен климатикНашата фирма извършва монтаж на климатици без доставка от самите нас, т.е. ако клиентите вече са закупили своя климатик. За съжаление в този случай трудно бихме могли да дадем гаранции доколко тези климатици са подходящи за даденото помещение. Всеки един дом или офис има различни топлинни загуби и необходима точна оценка, в противен е много вероятно да се окаже, че притежавате безполезен климатик. Самия монтаж на климатици които са вече закупени не е проблем да бъде извършен и може да разчитате на нас в това отношение.

Най-важното при търсене на климатици и избора на конкретен модел климатик, е че освен дизайна и неговия производител трябва да бъде подбрана точната мощност, в противен случай може да се сдобиете с климатик, който на практика да се окаже безполезен.


Кой са най-добрите климатици?


Накратко: Японските климатици, но за съжаление техните цени са най-високи

Японските климатици са най-качествените, най-надежните, най-икономичните и след всички тези най- най-скъпите. Естествено техните цени са породени от високото качество на произвежданите климатици.


Страници с въпроси и нашите отговори за климатици 1  2  3  4  5