Монтажи на климатици

Различни монтажи на климатици извършвани от ИзоКлима

Монтажи на климатици

Има различни подходи към монтажите на климатици и всеки случай е специфичен сам по себе си. Тук ще ви покажем какво може да представлява монтажа на климатик в по-особенните случай.


Монтаж на климатик с автовишка

Монтаж на климатик с автовишкаПонякога нашите монтажници на климатици имат затруднен достъп до външната фасафа на сграда и не могат да поставят и закрепят външното тяло на необходимия климатик без допълнителна помощ. В случая използвахме външна фирма, която да ни осигури достъп чрез автовишка за да поставим външното тяло.

Това са много редки случай при монтажа на климатици, но когато се налага ние организираме наемането на външна фирма, като предварително ще ви уведомим за какви са условията за наемане и конкретните цени.

Използване на автовишка за монтаж на климатикНаемането на автовишка за монтаж на климатик се използва само в случайте, когато нашите обучени алпинисти нямат друга възможност.

Скриване на тръбите на климатик

Скриване на тръбите на климатикМного от нашите клиенти проявяват желание свързващия пакет между външното и вътрешното тяло на техния климатик да не се вижда по никакъв начин. В този случай прибягваме към изкопаване на специален улей в стената в който поставяме свързващите тръби, кабели, дренаж и др. За съжаление не сме толкова добри в замазването на стената и е необходимо нашите клиенти да потърсят услугите на друга фирма, която да замаже и боядиса наново стената. Алтернативата за скриване на тръбите е при монтажа на климатици да бъдат използвани кабелни канали.

Използване на кабелни канали при монтаж на климатици

Кабелни канали при монтаж на климатициСкриването на свързващия пакет при монтаж на климатици може да стане като се използват кабелни канали. Помещението в случая придобива малко по-неестечен изглед, но за сметка на това се достигат по-ниски цени за монтаж на климатик. Отделно не са необходими довършителни работи след приключването на монтажните дейности.

Избора кой от двата метода ще бъде използван е изцяло на клиенти. Ние ще ви предоставим конкретните цени за двете допълнителни услуги при монтажа на климатици