Климатици LG

Технически параметри на инверторен климатик LG S12AQ

Наименование Мярка Стойност
Охладителна мощност BTU/h 3,070 / 11,900 / 13,800
Мощност на отопление BTU/h 3,070 / 13,600 / 20,470
Електроконсумация при охлаждане W 875
Електроконсумация при отопление W 955
COP/EER W/W 4.3/4.0

Цена за инверторен климатик LG модел S12AQ

1749 лв. с включен ДДС

Нашите цени за климатици LG включват доставка, монтаж и гаранционен сервиз.

Инверторни климатици LG S12AQS12AQ е най-добрият инверторен климатик на LG за 2009 година. Това са и най-енергоспестяващите климатици на LG и ако се нуждаете от уред за отопление S12AQ е много добър избор въпреки по-високите си цени. Тези цени лесно се компенсират от спестяването на ток по време на използването му.

Монтаж на климатици

Ние предлагаме не само монтаж на климатици, но и доставка и гаранционен сервиз в съответствие на предписанията на производителя. Ни съшо се грижим за всички необходими консумативи и материали при самият монтаж. Разбира се освен S12AQ предлагаме и други модели на LG с по-ниски цени, но и с красив дизайн, както и други марки климатици.

Климатик LG МАЕСТРО

Лого на климатик LGS12AQ е инверторен климатик на LG от серията MAESTRO. Най-важното за тази серия климатици е високата енергийна ефективност - коефициента на преобразуване на енергията при отопление с този климатик е 4.3. Този коефициент отразява какво количество електрически ток е необходим за добавянето на съответното количество топлина в стаята. Ние силно препоръчваме серията МАЕСТРО за отопление с климатици заради по-ниските сметки за ток.

Цени за климатици

Важна особенност във нашите цени за климатици е, че те са крайни и включват в себе си доставка монтаж при разтояние между двете тела 3 метра измерено по свързащия тръбен път. Ако по време на самия монтаж се окаже че разстоянието превишава тези 3 метра е необходимо да се доплати по текущи цени на метър. Това се разбира още по време на първоначалния оглед, където ще ви предоставим оферта за конкретните цени за допълните услуги необходими за успешно пускане на вашия нов климатик.