Климатични, Слънчеви и електроинсталации

ИзоКлима ООД има обособени екипи за изграждане на три типа инсталации

Инсталации на климатициТези три типа инсталации на пръв поглед нямат нищо общо по между си, но всъщност те са много свързани. Всеки климатик работи с електричество захранено от електрическата мрежа и всяка една добре изградена електрическа мрежа осигурява надеждна работа на останалите типове. Слънчевите колектори или по-скоро слънчевите инсталации за отопление, осигуряват евтин източник на енергия, както и виоскоефективните инверторни климатици.


Климатични инсталции

Освен обикновени и инверторни климатици използвани в апартаменти и офиси, ние изграждаме цялостни климатични инсталации с по-високи изисквания в компютърни зали, магазини, ресторанти и обществени сгради. В тези по-сложни случай ние извършваме проктиране, доставка и монтаж на професионални климатици LG. Професионалните климатици на LG имат много широк обхват и приложения, както и целия набор от вътрешни тела- касетъчни, канални, стенни, колонни и т.н. Външните тела на професионалните климатици също са достатъчни да бъдат обхванати всички видове сгради. Можем да ви доставим както мулти сплит система, така и покривни климатици с необходимата мощност.

Слънчеви инсталации

Поради икономичното отопление, което осигуряват, слънчевите инсталации са все по предпочитано средство за отопление. Можете да ги използвате също и за затопляне на вода, като това което трябва да знаете, е че слънчевото греене в България е достатъчно монтираните слънчеви колектори да осигурят поне 60% от годишните ви разходи за топла вода и отопление.