Услуги предлагани от ИзоКлима ООД

Монтаж на климатициИзоКлима извършва няколко вида сродни услуги на конкурентни цени в областта на енергийно ефективните технологии.

Ако желате да се възползвате от нашите услуги може да се запознаете с нашите цени:

Монтаж на климатици и слънчеви колектори

Монтаж на климатици от алпинисти

Монтаж на климатици от алпинистиЕдна от основните дейности на фирмата е доставка и монтаж на климатици за домашна употреба. За успешното извършване на тази дейност ние обучихме качествени професионалисти и изградихме добри контакти с основните сервизи за климатици в България. С цел да намалим пречките при монтажите част от нашите специалисти преминаха курс по алпинизъм, което ни позволява да извършим монтаж на климатици и на много трудно достъпни места. Използването на алпинисти, които да извършат монтажа на климатици променя нашите цени в сравнение със стандартния монтаж и поради тази причина е необходимо изчрично съгласие от нашите клиенти.

Монтаж на климатици с автовишка

Монтаж на климатици с автовишкаПонякога наемането на автовишка за монтаж на климатици не може да бъде избегнато. Въпреки възможността да бъдат използвани нашите алпинисти има много случай, когато те не биха могли да се справят с тази задача и един от тези случай е стъклени сгради, по-скоро сгради със стъклени фасади, където монтажа на климатик е невъзможен. В този случай наемането на автовишка за монтаж на климатици е повече от наложително, но ние организираме наемането на самата автовишка, въпреки че услугата трябва да заплати допълнително, тъй като за целта се използва външна фирма.. Наемането на автовишка се договаря на час и при нужда ще ви информираме за конкретни цени. Цената на самия климатик разбира се, е спрямо нашия каталог с цени за климатици.