Цени за продуктите предлагани от ИзоКлима ООД

ИзоКлима ООД предлага голямо разнообразие от продукти в съответсвие с основните дейности в които се развива фирмата.


Цени за климатици

Ние извършваме доставка, монтаж и сервиз на климатици, както за домашна употреба, така и за професионална цел. За съжаление избора на конкретен климатик е доста труден въпрос, защото предлганите от нас модели са стотици и затова фирмата предлага безплатна за клиента консултация. Тази консултация се прави на мястото за монтаж, след направен оглед на помещенията от наш специалист в областта на отплението, климатизацията и вентилацията. Преди да извършим монтаж на климатици обаче силно препоръчваме да ни повикате за предварителен оглед. След направения оглед ще имаме възможността да ви препоръчаме по-ограничен кръг от модели климатици заедно с техните цени.

На нашата среща ще оценим необходимата ви топлинна мощност, вариантите за място на външното и вътрешното тяло, и конкретен климатик или климатици.

Ако искате да разгледате конкретни цени за климатици, ще е много трудно да направите избор на климатик само по този показател, но на нашата среща след като уточним необходимата ви мощност ще е много по-лесно за вас да изберете конкретен климатик, тъй-като ние предлагаме над 200 уникални модела.


Цени за табуларни, панелни и алуминиеви радиатори

ИзоКлима изгражда инсталации за парно отопление, като доставя и монтира алуминиеви, панелни и табуларни радиатори.
Цени за радиатори


Слънчеви колектори за отопление

Цените за изграждането на слънчеви колектори за отопление не са фиксирани тъй като зависят от конкретните условия и необходимите мощностти. Тук можете да разгледаде наши примерни оферти, които вече сме завършили.
Цени за слънчеви колектори